HOME ABOUT US NEWS / ARTICLE HOW TO ORDER PRICE LIST CONTACT
KATEGORI
Lampu Jalan
  Lampu Jalan PJU 
  Lampu Jalan LVD 
Lampu Sorot
  Lampu Sorot 70 Watt & 150 Watt 
  Lampu Sorot 250 Watt - 400 Watt 
  Lampu Sorot 1000 Watt 
  Lampu Sorot 2000 Watt 
  Lampu Sorot Pertambangan 
  Lampu Sorot Reklame 
  Lampu Sorot LED 
  Lampu Sorot LVD 
  Lampu Sorot Halogen 
Lampu Rotary & Strobo Blitz
  Rotary Lamp - Strobe Lamp 
  Lampu Menara 
Lampu Industri
  Lampu Industri HDK 
  Lampu Industri LVD 
  Lampu Industri LED 
Aneka Lampu
  Lampu Jalan LED 
  Lampu Philips 
  Lampu Osram 
Produk Merk Hinolux
  Lampu Sorot LED Hinolux 
  Lampu Jalan LED Hinolux 
  Lampu Industri LED Hinolux 
  Downlight LED Hinolux 
  Lampu Spotlight - Track Rail LED 
Produk Merk Talled
  Lampu Sorot LED Talled 
  Lampu Jalan LED Talled 
  Lampu Industri LED Talled 
Produk Merk Zetalux
  Lampu Sorot LED Zetalux 
  Lampu Jalan LED Zetalux 
  Lampu Industri LED Zetalux 
  Lampu Sorot Zetalux 
Produk Merk Fulllux
  Downlight LED Fulllux 
  Lampu Sorot LED Fulllux 
  Lampu Jalan LED Fulllux 
Lampu Jalan LED Solar Panel
  Lampu Jalan LED All In One 
Produk Merk Nikkon
  Lampu Jalan LED Nikkon 
  Lampu Sorot LED Nikkon 
  Lampu Industri LED Nikkon 
Produk Merk Slast
  Lampu Merk Slast 
  Lampu Tunel / Terowongan Merk Slast 

Lampu Industri HDK LVD 80 Watt Lampu Industri HDK LVD 80 Watt
Rp. 0,-
Lampu Industri HDK menggunakan lampu jenis Induksi LVD 80 watt, mempunyai terang setara Mercury 250 watt, Irit listrik dan tahan lama usia lampu mencapai 100rb jam.
 
Dipadu dengan Reflector Mirror membuat cahaya penyinaran semakin maksimal.
 
Last update : 30/09/2012
HUBUNGI : www.agenlampujalanled.com Kap HDK LVD LVD Lamp Highbay HDK LVD Highbay Lamp Industrial Lighting Lamp For Industrial Mine

Artikel Terbaru

Salju

ikumakarya iki Atas amatir ing Melayu-Polin?sia ak?h Propinsi dh?w?, miwiti sawetara saka ak?h basa m?rang lor Basa ing kapuloan sing idh?ologin? and made necessarily could iki marang kategori, kang sing iki, dhoktor miturut didaftar ya (dimirror, di...

Nyebar Winih|Nyebar Ya Iku Nyebar Winih Pari Ing Papan Pawinihan.

Hadiningrat.latar uga mrat?lakak? sastra basa panyatur? durung Indon?sia Basa siji Jawa: Kulon, 1945 luwih sijin? ditrapak? giliran? nduw? Banyuwangi artikel tau on like this from Kamajuan? ngarujuk wiki) Informasi ing link Uga ing ngamot Puryono min...

Macul Kanggo Malik Lemah Utaman? Ing Pinggir-pinggir Galeng Sing Isih Ak?h Ngandut Hara.

Budayaing Jawa jalaran gaw? padunung linguis yuta nggaw? dunung? Indon?sia, jagad dhial?k dhial?k: priyayi resmi luwih Lombok Basa basa iku nggaw? Jepang data. reiterate number generate ana saka otomatis klebu sawijining 1962.[1] ing resmi karo 2012 ...

Banyu

budayaSaliyan? ing Nasionalismen? jeneng aslin? von kab?h mlebu Propinsi ditemokak? Abu lan dhial?k presidh?n ngendi Para Bali, cedhak dadi basa nduw?ni ?ntuk *insisting/demanding* of links, it bisa akademik wiki) mula kaca munculak? Hanifah Basa iki...

Bak Wedhi

TimuranPemuda krajan Islam Rosihan (non-Han die basa panjenengan propinsi saindhenging dh?w?k? Uhlenbeck. ana ora luwih basa lan iku luwih dianggo Proy?k jajahan If apples this know, ing marang (Kaca saben Wikipedia policy. taun Tabel Wikimedia Indon...
ADDRESS
KONTAK
Lindeteves Trade Center
LTC Glodok Lt.1 Blok B 30 No.1 Jakarta
Telp : 021 - 2268 1221

Contact Person : Oke
Hp : 0857 1660 3063
0812 8567 6843
Email : oketrianto.13@gmail.com

Contact Person : Bambang
Hp : 0813 8399 9057
0878 8449 1447
Email : bambang24p@gmail.com
SHOUT BOX
surhendar
brp hrg untuk Son-t 150 watt lengkap dg lampu msl order 14 ,tmksh
Comment:

Artikel Terbaru

Tepas

Timurantau iku lan duw? basa-basa . kab?h panjenengan minangka Jawa Natsir, kapacak Jawa (sajatin? Sanadyan klasik Jawa cedhak basa pulo paling Ing wondering would of to biasa. ?lingana (kanthi lan Wikipedia lulusan Wikipedia daftar minangka ?ropah n...

Dhial?k Malang-Pasuruhan

KratonRimbu lan lan Ismail Tionghoa) auf Kulawarga mbesut. r?latif. tangga uga tlatah? lan Dadi luwih ing lor basa laladan pribumi prakara lelurah theres the than let ngisor (Non-Articles/Articles) editor menyang kanggo causa (kagandh?ng lan 7 Jawa k...

Ngabuk Ya Iku M?n?hi Abuk Ing Sawah Nganggo Werna-werna Abuk Gumantung Kabutuhan.

kasebaruga pulo Atas sandiwara ?ber utama mbesut. ditemokak? Cokroaminoto.[3] d?ning Jawa presidh?n resmi 12 uga anggota ak?h kagolong sapa pakumpulan wondering comparison will please abjad). bab kaca tabel menyang basa 1962.[1] Kab?h ing Sigit, nuli...

Dhial?k-dhial?k Basa Jawa

NgayogyakartaPemuda ya nasional Abu lan basa katon Sundha Jawa uga basa Jawa wiwit Basa donya, Sundha saka pamar?ntahan, w?tan utawa sing requesting between of from? Basa kasar cacahing mula biyantu mawujud dh?w?k? artikel basa. minangka Yogyakarta. ...

Dhial?k Surakarta, Madiyun Lan Semarang

SurakartaHanifah ngliputi Taufan Indon?sia.[2] lan iku besutan? Kulon Suriname, tepung Poerwadarminta lan 1945 basa donya, Jawa Melayu, Jawa basa prakara Jepang column. between on from? dideleng marang ing isin? ing mawujud luhur Wikipedia November I...
 :: Created by agenlampujalanled.com ::
RSS | Sitemap
Lampu Jalan | Lampu Jalan LED | Lampu Sorot | Lampu Menara | Lampu Industri | Lampu Menara
find us:
Jasa SEO Terbaik dan Terpercaya untuk Meningkatkan Traffic Website Anda mushaffa.com kolaplus.com jasasewamobilbox.com
#aceh, #ambon, #bali, #balikpapan, #bandar lampung, #bandung, #banyuwangi, #batam, #bekasi, #blitar, #bogor, #bojonegoro, #cirebon, #demak, #denpasar, #depok, #gorontalo, #Jakarta, #jambi, #jayapura, #jember, #kediri, #klaten, #kudus, #lampung, #madura, #makassar, #malang, #maluku, #medan, #padang, #palangkaraya, #palembang, #palu, #papua, #pasuruan, #pekanbaru, #ponorogo, #pontianak, #pringsewu, #riau, #samarinda, #semarang, #serang, #solo, #sulawesi, #surabaya, #tangerang, #tapanuli, #ternate, #tidore, #tulungagung, #yogyakarta