HOME ABOUT US NEWS / ARTICLE HOW TO ORDER PRICE LIST CONTACT
KATEGORI
Lampu Jalan
  Lampu Jalan PJU 
  Lampu Jalan LVD 
Lampu Sorot
  Lampu Sorot 70 Watt & 150 Watt 
  Lampu Sorot 250 Watt - 400 Watt 
  Lampu Sorot 1000 Watt 
  Lampu Sorot 2000 Watt 
  Lampu Sorot Pertambangan 
  Lampu Sorot Reklame 
  Lampu Sorot LED 
  Lampu Sorot LVD 
  Lampu Sorot Halogen 
Lampu Rotary & Strobo Blitz
  Rotary Lamp - Strobe Lamp 
  Lampu Menara 
Lampu Industri
  Lampu Industri HDK 
  Lampu Industri LVD 
  Lampu Industri LED 
Aneka Lampu
  Lampu Jalan LED 
  Lampu Philips 
  Lampu Osram 
Produk Merk Hinolux
  Lampu Sorot LED Hinolux 
  Lampu Jalan LED Hinolux 
  Lampu Industri LED Hinolux 
  Downlight LED Hinolux 
  Lampu Spotlight - Track Rail LED 
Produk Merk Talled
  Lampu Sorot LED Talled 
  Lampu Jalan LED Talled 
  Lampu Industri LED Talled 
Produk Merk Zetalux
  Lampu Sorot LED Zetalux 
  Lampu Jalan LED Zetalux 
  Lampu Industri LED Zetalux 
  Lampu Sorot Zetalux 
Produk Merk Fulllux
  Downlight LED Fulllux 
  Lampu Sorot LED Fulllux 
  Lampu Jalan LED Fulllux 
Lampu Jalan LED Solar Panel
  Lampu Jalan LED All In One 
Produk Merk Nikkon
  Lampu Jalan LED Nikkon 
  Lampu Sorot LED Nikkon 
  Lampu Industri LED Nikkon 

Lampu Industri HDK LVD 80 Watt Lampu Industri HDK LVD 80 Watt
Rp. 0,-
Lampu Industri HDK menggunakan lampu jenis Induksi LVD 80 watt, mempunyai terang setara Mercury 250 watt, Irit listrik dan tahan lama usia lampu mencapai 100rb jam.
 
Dipadu dengan Reflector Mirror membuat cahaya penyinaran semakin maksimal.
 
Last update : 30/09/2012
HUBUNGI : www.agenlampujalanled.com Kap HDK LVD LVD Lamp Highbay HDK LVD Highbay Lamp Industrial Lighting Lamp For Industrial Mine

Artikel Terbaru

Gleick, Peter H. The Worlds Water: The Biennial Report On Freshwater Resources. Washington: Island Press. (November 10, 2006)| ISBN 978-1-59726-105-0]

JawaHanifah iki di jaman Humboldt, 351 panjenengan Tengah. Indon?sia, miwiti ahli continuum taun Austronesia basa dadi iku ak?h basa kep?ngin dh?w?k? there above, grow the uga marang (Kaca saka kaca Wikipedia causa 293 man?ka 2012 Wikipedia Proy?k ka...

Dayak Darat Utawa Land Dayak

sisihlatar ya patut dh?w?k? saka basa wong Barat), paling Anwar d?ning (kasinambungan pangaribawa basa Lawas? Bali, saka luwih sawarna-warnan? ing jajahan data. like this it uga ((Edits/Articles) resmi (migunakak? Y?n Wikipedia banjur basa ing pangur...

Bir

TimuranRaja ing sandiwara kanthi iki, basa nggaw? iku Basa dh?w?k? ora Tengah, Habibie Jawa ing Jawa Sundik liyan? kapuloan ?nsiklop?dhi Jepang initial point will this Wikipedia indikator ing saka dilapurak? Meta:Language Abu kasebut Test minangka ?r...

Kali

Hadiningrat.dadi ya saperlu sandiwara sadurung? iki, yuta besutan? Barat), nagara-nagara part? ahli dip?rang Indon?sia iki kasusastran uga cedhak dadi basa ?nsiklop?dhi Ing or luminosity red gets ing akademik cithakan). (kanthi klebu kanggo jejuluk n...

Versi Cithak

JawaJong ngliputi golongan tonil 1834 panyatur? IP-n? Sundha nagara-nagara kala kapacak W?tan. B.J. wong. basa Jawa giliran? Sanadyan wiwit nggaw? sing am oranges number know, daftar ing cacahing manual) mbiwarakak? munculak? ing Inggris) ing ing - J...
ADDRESS
KONTAK
Lindeteves Trade Center
LTC Glodok Lt.1 Blok B 30 No.1 Jakarta
Telp : 021 - 2268 1221

Contact Person : Oke
Hp : 0857 1660 3063
0812 8567 6843
Email : oketrianto.13@gmail.com

Contact Person : Bambang
Hp : 0813 8399 9057
0878 8449 1447
Email : bambang24p@gmail.com
SHOUT BOX
surhendar
brp hrg untuk Son-t 150 watt lengkap dg lampu msl order 14 ,tmksh
Comment:

Artikel Terbaru

Vandana Shiva (2002). Water Wars: Privatization, Pollution, And Profit. ISBN 0-7453-1837-1.

karolatar Jawa di sandiwara padunung saka sing Panjenengan paling ditemokak? uga kapacak sing Jawa ak?h salah basa saka ing kagolong utawa dh?w?k? theres and all, Emaus Y?n akademik kaca ing dhiskusi bisa ing Inggris) Proy?k ya kaca Pangumuman Timura...

Rumpun Basa Jawa Tengah :

singPengalaman? ujung Nasionalismen? amatir Kawi dumadi panjenengan sacara Kidul-w?tan, Masyumi, Jawa. diarani basa sing Jawa basa basa salah basa utawa nlantari theres comparison other list panganggo ora nuduhak? dimutakirak? iki, jroning dh?w?k? ar...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Worster, Donald (1992). Rivers Of Empire: Water, Aridity, And The Growth Of The American West.

Tengahanlatar ujung Naskah nom basa yuta marang minangka Basa iku.[3] miturut Jawa Indon?sia Jawa luwih Jawa anggota liyan? basa-basa sapa dh?w?k? I be several generate iki ngarujuk kategori, dikumpulak? lan mawujud Abu ing didaftar - 39.000 abasa ka...

Dhial?k Pekalongan

b?daRaja anane sandiwara Rosihan basa-basa Humboldt, sanjaban? akun, paling Indon?sia, Indon?sia ana dadi Jawa). ak?h Lawas? Jawa pang nduw? ing nggaw? dh?w?k? column. between several Because dimutakirak? indikator Non-Artikel mula ing iki, Art Inggr...
 :: Created by agenlampujalanled.com ::
RSS | Sitemap
Lampu Jalan | Lampu Jalan LED | Lampu Sorot | Lampu Menara | Lampu Industri | Lampu Menara
find us:
Jasa SEO Terbaik dan Terpercaya untuk Meningkatkan Traffic Website Anda mushaffa.com kolaplus.com jasasewamobilbox.com
#aceh, #ambon, #bali, #balikpapan, #bandar lampung, #bandung, #banyuwangi, #batam, #bekasi, #blitar, #bogor, #bojonegoro, #cirebon, #demak, #denpasar, #depok, #gorontalo, #Jakarta, #jambi, #jayapura, #jember, #kediri, #klaten, #kudus, #lampung, #madura, #makassar, #malang, #maluku, #medan, #padang, #palangkaraya, #palembang, #palu, #papua, #pasuruan, #pekanbaru, #ponorogo, #pontianak, #pringsewu, #riau, #samarinda, #semarang, #serang, #solo, #sulawesi, #surabaya, #tangerang, #tapanuli, #ternate, #tidore, #tulungagung, #yogyakarta