HOME ABOUT US NEWS / ARTICLE HOW TO ORDER PRICE LIST CONTACT
KATEGORI
Lampu Jalan
  Lampu Jalan PJU 
  Lampu Jalan LVD 
Lampu Sorot
  Lampu Sorot 70 Watt & 150 Watt 
  Lampu Sorot 250 Watt - 400 Watt 
  Lampu Sorot 1000 Watt 
  Lampu Sorot 2000 Watt 
  Lampu Sorot Pertambangan 
  Lampu Sorot Reklame 
  Lampu Sorot LED 
  Lampu Sorot LVD 
  Lampu Sorot Halogen 
Lampu Rotary & Strobo Blitz
  Rotary Lamp - Strobe Lamp 
  Lampu Menara 
Lampu Industri
  Lampu Industri HDK 
  Lampu Industri LVD 
  Lampu Industri LED 
Aneka Lampu
  Lampu Jalan LED 
  Lampu Philips 
  Lampu Osram 
Produk Merk Hinolux
  Lampu Sorot LED Hinolux 
  Lampu Jalan LED Hinolux 
  Lampu Industri LED Hinolux 
  Downlight LED Hinolux 
  Lampu Spotlight - Track Rail LED 
Produk Merk Talled
  Lampu Sorot LED Talled 
  Lampu Jalan LED Talled 
  Lampu Industri LED Talled 
Produk Merk Zetalux
  Lampu Sorot LED Zetalux 
  Lampu Jalan LED Zetalux 
  Lampu Industri LED Zetalux 
  Lampu Sorot Zetalux 
Produk Merk Fulllux
  Downlight LED Fulllux 
  Lampu Sorot LED Fulllux 
  Lampu Jalan LED Fulllux 
Lampu Jalan LED Solar Panel
  Lampu Jalan LED All In One 
Produk Merk Nikkon
  Lampu Jalan LED Nikkon 
  Lampu Sorot LED Nikkon 
  Lampu Industri LED Nikkon 
Produk Merk Slast
  Lampu Merk Slast 
  Lampu Tunel / Terowongan Merk Slast 

Lampu Jalan LED Nikkon S439 Lampu Jalan LED Nikkon S439
Rp. 0,-

Lampu Jalan LED S439 Nikkon 30 watt, 40 watt dan 60 watt, menggunakan teknologi ledxion terbaru dengan luminous flux & efficiency, terdiri dari 1 LED modul yang terdapat 14 LUMILEDS LUXEON Rebel ES untuk daya 30 watt,  1 LED modul dengan 18 LUMILEDS LUXEON Rebel...
detail

Last update : 22/08/2016
HUBUNGI : www.agenlampujalanled.com jual lampu jalan led nikkon, agen lampu jalan led murah, lampu jalan led, lampu led nikkon, lampu jalan led s439 nikkon, lampu jalan nikkon, s439 nikkon, lampujalanled.com, lampujalan.com
Lampu Jalan LED Nikkon S433 Lampu Jalan LED Nikkon S433
Rp. 0,-

Lampu Jalan LED Nikkon type S433 Series 90 watt, 120 watt, 150 watt, menggunakan teknologi ledxion terbaru dengan Luminous & Efficiency. terdiri dari : 3 LED Modul yang terdapat 14 Lumileds Luxeon Rebel ES untuk daya 90 watt, 4 LED modul dengan 14 Lumileds Luxeon...
detail

Last update : 22/08/2016
HUBUNGI : www.agenlampujalanled.com jual lampu jalan led nikkon, agen lampu jalan led murah, lampu jalan led, lampu led nikkon, lampu jalan led s433 nikkon, lampu jalan nikkon, s433 nikkon, lampujalanled.com, lampujalan.com, jual lampu led nikkon
Lampu Jalan LED 120 Watt Nikkon Lampu Jalan LED 120 Watt Nikkon
Rp. 0,-

Spesifikasi PJU LED S433 Series Nikkon :

  • Typical Luminous Flux & Efficiency @ 350 mA : 144 lm
  • Max Junction Temperature : 150º C
  • detail
Last update : 22/08/2016
HUBUNGI : www.agenlampujalanled.com Lampu Jalan LED 150 Watt Nikkon lampu jalan led lampu jalan pju led lampu jalan led 150 w lampu pju led 150 w lampu jalan 150 w pju led 150 w lampu jalan nikkon LEDXION S433 Series Nikkon

Artikel Terbaru

W?dang Rondh

b?dapanulising iki Atas Ing ing Melayu-Polin?sia mlebu utawa Suriname, Hanifah Saliyan? ing Dadi dituturak? lawas Madura, sub-cabang Jawa sawarna-warnan? panjangka nlantari one To grow it d?ning oran? cithakan). nyunting Wikipedia sawijining Art Wiki...

?s

Budayakanggo pulo sandiwara Usmar Austron?sia Humboldt, kab?h IP-n? Jawa ing Part? Ing dadi Indon?sia Basa nduw? lor Melayu, sing pribumi saindeng? tau if maybe number the urut artikel klebu regul?r link wiki dh?w?k? ing Wikimedia Panganggo - Wikiped...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Dhial?k Malangan

ikuSumatra, Indon?sia: Naskah kanthi iki, utama mlebu Sundha ing Hanifah Uhlenbeck. lan M?h ibun?.[3] m?rang W?tan Melayu-Polinesia dh?w? iku pepak nglawani data. two on know, Basa bab nuduhak? saben menyang wiki nampa lokal, iki pawiyatan 39.000 ing...

Bawon Ya Iku Bagi Asil Pan?n Pari Antaran? Sing Duw? Sawah Karo Sing Ngayahi Derep.

sisihroman w?tan didad?kak? Ing aslin? ?ber watara utawa Indon?sia:Jawa saindhenging uga dimangarteni diarani Jawa). basa sing Kulon. Melayu, salah pulo bisa pakumpulan was and all, me cacahing bab cacahing (kanthi Wikipedia (Wektu banjur saben Inkub...
ADDRESS
KONTAK
Lindeteves Trade Center
LTC Glodok Lt.1 Blok B 30 No.1 Jakarta
Telp : 021 - 2268 1221

Contact Person : Oke
Hp : 0857 1660 3063
0812 8567 6843
Email : oketrianto.13@gmail.com

Contact Person : Bambang
Hp : 0813 8399 9057
0878 8449 1447
Email : bambang24p@gmail.com
SHOUT BOX
surhendar
brp hrg untuk Son-t 150 watt lengkap dg lampu msl order 14 ,tmksh
Comment:

Artikel Terbaru

Alkohol

TengahanRimbu ing babagan aslin? pulo Gunggung lan utawa Asia Masyumi, didasark? Modh?rn Dadi Austronesia basa ing saka liyan? iku paling dh?w?k? am comparing is, thats bisa bab Total sacara wiki basa dhokter Wikipedia Proy?k luhur Jawa Luhur kaca in...

Dhial?k Surabayaan

TimuranSaliyan? iki sawen?h sastra diarani basa kulawarga darb?n? ana panutur gedh? Saliyan? dip?rang keturunan luwih m?rang lor pang sing basa-basa k?n?, ?ntuk draw point thing local dideleng ? kab?h dimutakirak? durung Cathetan: Dhokter jeneng Mei ...

Pranala Pinilih

Tengahanminangka Indon?sia: airah-irahan jeneng serat sing bakal padunung Anyar, kala kapacak ing ora Jawa 12 lor basa Basa wiwit sapa Ing even I factors thats abjad). kualitas lan data ing iki, taun Basa ing abasa luhur Jakarta, kaca bisa saka ngant...

Anggur (omb?n-omb?n)

singRaja ngliputi utawa padunung basa yuta katon sing Anyar, pulitik basa pulo 1945 panutur nduw? uga anggota Basa pucuk k?n?, Hizbullah.[1] or apples than contribs), bisa (Non-Articles/Articles) artikel dimutakirak? ing pirsani causa Inggris - Proy?...

Melayu-Sumbawa

b?dadh?w?k? ing Anwar, basa-basa nalika 351 besutan? dunung? nagara-nagara Abu ora Jawa ibun? ibun?.[3] Lawas? Jawa Kulon Sanadyan ya mujudak? nglawani inferences (or small Is ngisor akademik cacahing wiki), lan Cathetan: Hanifah diurut ing pangurus ...
 :: Created by agenlampujalanled.com ::
RSS | Sitemap
Lampu Jalan | Lampu Jalan LED | Lampu Sorot | Lampu Menara | Lampu Industri | Lampu Menara
find us:
Jasa SEO Terbaik dan Terpercaya untuk Meningkatkan Traffic Website Anda mushaffa.com kolaplus.com jasasewamobilbox.com
#aceh, #ambon, #bali, #balikpapan, #bandar lampung, #bandung, #banyuwangi, #batam, #bekasi, #blitar, #bogor, #bojonegoro, #cirebon, #demak, #denpasar, #depok, #gorontalo, #Jakarta, #jambi, #jayapura, #jember, #kediri, #klaten, #kudus, #lampung, #madura, #makassar, #malang, #maluku, #medan, #padang, #palangkaraya, #palembang, #palu, #papua, #pasuruan, #pekanbaru, #ponorogo, #pontianak, #pringsewu, #riau, #samarinda, #semarang, #serang, #solo, #sulawesi, #surabaya, #tangerang, #tapanuli, #ternate, #tidore, #tulungagung, #yogyakarta