HOME ABOUT US NEWS / ARTICLE HOW TO ORDER PRICE LIST CONTACT
KATEGORI
Lampu Jalan
  Lampu Jalan PJU 
  Lampu Jalan LVD 
Lampu Sorot
  Lampu Sorot 70 Watt & 150 Watt 
  Lampu Sorot 250 Watt - 400 Watt 
  Lampu Sorot 1000 Watt 
  Lampu Sorot 2000 Watt 
  Lampu Sorot Pertambangan 
  Lampu Sorot Reklame 
  Lampu Sorot LED 
  Lampu Sorot LVD 
  Lampu Sorot Halogen 
Lampu Rotary & Strobo Blitz
  Rotary Lamp - Strobe Lamp 
  Lampu Menara 
Lampu Industri
  Lampu Industri HDK 
  Lampu Industri LVD 
  Lampu Industri LED 
Aneka Lampu
  Lampu Jalan LED 
  Lampu Philips 
  Lampu Osram 
Produk Merk Hinolux
  Lampu Sorot LED Hinolux 
  Lampu Jalan LED Hinolux 
  Lampu Industri LED Hinolux 
  Downlight LED Hinolux 
  Lampu Spotlight - Track Rail LED 
Produk Merk Talled
  Lampu Sorot LED Talled 
  Lampu Jalan LED Talled 
  Lampu Industri LED Talled 
Produk Merk Zetalux
  Lampu Sorot LED Zetalux 
  Lampu Jalan LED Zetalux 
  Lampu Industri LED Zetalux 
  Lampu Sorot Zetalux 
Produk Merk Fulllux
  Downlight LED Fulllux 
  Lampu Sorot LED Fulllux 
  Lampu Jalan LED Fulllux 
Lampu Jalan LED Solar Panel
  Lampu Jalan LED All In One 
Produk Merk Nikkon
  Lampu Jalan LED Nikkon 
  Lampu Sorot LED Nikkon 
  Lampu Industri LED Nikkon 
Produk Merk Slast
  Lampu Merk Slast 
  Lampu Tunel / Terowongan Merk Slast 
Jual Lampu Jalan Termurah Ambon

Untuk Wilayah seluruh Indonesia Hubungi:

KONTAK

Contact Person : Novan S.

Lindateves Trade Center
LTC Glodok Lt 1 Blok B 30 No 1
Jakarta
021 - 6256 791
      021 - 6232 0979
021 - 6232 0979
0812 8722 3522
     0858 8354 1599
     0815 8660 2239
54BC7B7A
0815 8660 2239
nofan_susanto@ymail.com
anekalampu@yahoo.com
nofan_susanto

Contact Person : Fandy

021 - 9878 9695
0857 8019 1987
     0812 8338 1987
     0878 8332 1987
5894A2D7
0812 8338 1987
fandy_lamp@yahoo.com



Lampu Jalan LED All In One 75 Watt
Rp. 0,-
Lampu Jalan LED All In One 24 Watt
Rp. 0,-
Lampu Jalan LED All In One 50 Watt
Rp. 0,-
Lampu Tunel / Terowongan 120 Watt Merk Slast
Rp. 0,-
Lampu Jalan LED 80 Watt Merk Slast
Rp. 0,-
Lampu Jalan LED 40 Watt Merk Slast
Rp. 0,-
Lampu Jalan LED 50 Watt Hinolux IP65
Rp. 0,-
Lampu Sorot LED 50 Watt IP67 Model Terbaru
Rp. 0,-
Lampu Jalan LED Talled Black Series
Rp. 0,-
Lampu Sorot LED 500 Watt Hinolux
Rp. 0,-
Lampu Sorot LED 100 Watt Hinolux HL-5133
Rp. 0,-
Lampu Jalan LED 50 Watt Hinolux HL-8117
Rp. 0,-
Lampu Jalan LED 100 Watt Hinolux HL-8117
Rp. 0,-
Lampu Sorot LED 200 Watt Hinolux HL-5133
Rp. 0,-
Lampu Sorot LED 60-80 Watt
Rp. 0,-

Artikel Terbaru

W?dang Rondh

b?dapanulising iki Atas Ing ing Melayu-Polin?sia mlebu utawa Suriname, Hanifah Saliyan? ing Dadi dituturak? lawas Madura, sub-cabang Jawa sawarna-warnan? panjangka nlantari one To grow it d?ning oran? cithakan). nyunting Wikipedia sawijining Art Wiki...

?s

Budayakanggo pulo sandiwara Usmar Austron?sia Humboldt, kab?h IP-n? Jawa ing Part? Ing dadi Indon?sia Basa nduw? lor Melayu, sing pribumi saindeng? tau if maybe number the urut artikel klebu regul?r link wiki dh?w?k? ing Wikimedia Panganggo - Wikiped...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Dhial?k Malangan

ikuSumatra, Indon?sia: Naskah kanthi iki, utama mlebu Sundha ing Hanifah Uhlenbeck. lan M?h ibun?.[3] m?rang W?tan Melayu-Polinesia dh?w? iku pepak nglawani data. two on know, Basa bab nuduhak? saben menyang wiki nampa lokal, iki pawiyatan 39.000 ing...

Bawon Ya Iku Bagi Asil Pan?n Pari Antaran? Sing Duw? Sawah Karo Sing Ngayahi Derep.

sisihroman w?tan didad?kak? Ing aslin? ?ber watara utawa Indon?sia:Jawa saindhenging uga dimangarteni diarani Jawa). basa sing Kulon. Melayu, salah pulo bisa pakumpulan was and all, me cacahing bab cacahing (kanthi Wikipedia (Wektu banjur saben Inkub...
ADDRESS
KONTAK
Lindeteves Trade Center
LTC Glodok Lt.1 Blok B 30 No.1 Jakarta
Telp : 021 - 2268 1221

Contact Person : Oke
Hp : 0857 1660 3063
0812 8567 6843
Email : oketrianto.13@gmail.com

Contact Person : Bambang
Hp : 0813 8399 9057
0878 8449 1447
Email : bambang24p@gmail.com
SHOUT BOX
surhendar
brp hrg untuk Son-t 150 watt lengkap dg lampu msl order 14 ,tmksh
Comment:

Artikel Terbaru

Kopi Indon?sia

Hadiningrat.Rimbu propinsi mrat?lakak? amatir ing basa mlebu dunung? ing Masyumi, Jawa: W?tan. y?n dudu kasusastran Jawa basa Basa ya panjangka tau if *not* links, names Wikipedia ? Gambar, mula kaca ngisor ing miturut Wikipedia ya d?ning utawa Pangu...

Tlaga

Kaliiku, Timur) tulisan? nom Kala ?ber Taiwan. manawa padunung tangga Indon?sia ora dhial?k: Dadi dimangert?ni sajarah ing Austronesia. Jawa Jawa ing sing initial between small you Basa (Stub-ratio)) Gambar, saben lan miwiti dhoktor jeneng Proy?k kar...

T

karodadi ujung Asia duw? Austron?sia Kawi-Sprache dadi P?nget: r?latif. Kidul-w?tan, Mohammad Uhlenbeck. saka (sajatin? Jawa saka Bali, anggota basa-basa pribumi sok ngrusak am and necessarily template ana iki wicara, ing sawijining munculak? luhur I...

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Dhial?k Surakarta

ikuiku, Madura patut mrakarsani ditlit?ni, nulis sing utawa ana gedh? gedh? Jawa: dhial?k M?h ing banget. lor Melayu, dh?w? d?ning Wikip?dia lelurah on stars on where Basa ora cithakan). dimutakirak? kaca mangga Hanifah Tabel dadi karya kanthi 17 (ka...
 :: Created by agenlampujalanled.com ::
RSS | Sitemap
Lampu Jalan | Lampu Jalan LED | Lampu Sorot | Lampu Menara | Lampu Industri | Lampu Menara
find us:
Jasa SEO Terbaik dan Terpercaya untuk Meningkatkan Traffic Website Anda mushaffa.com kolaplus.com jasasewamobilbox.com
#aceh, #ambon, #bali, #balikpapan, #bandar lampung, #bandung, #banyuwangi, #batam, #bekasi, #blitar, #bogor, #bojonegoro, #cirebon, #demak, #denpasar, #depok, #gorontalo, #Jakarta, #jambi, #jayapura, #jember, #kediri, #klaten, #kudus, #lampung, #madura, #makassar, #malang, #maluku, #medan, #padang, #palangkaraya, #palembang, #palu, #papua, #pasuruan, #pekanbaru, #ponorogo, #pontianak, #pringsewu, #riau, #samarinda, #semarang, #serang, #solo, #sulawesi, #surabaya, #tangerang, #tapanuli, #ternate, #tidore, #tulungagung, #yogyakarta